Τρόποι Αποστολής

 
 

Η εταιρεία μας για την αποστολή των προϊόντων συνεργάζεται με την Speedex και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:
- Ελάχιστο κόστος παράδοσης: 4€
- Μέγιστο Βάρος Ελάχιστου Κόστους: 2κg και για κάθε έξτρα κιλό + 0,90€
Για παραγγελίες άνω των 120€ τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν


H  δωρεάν παράδοση αφορά τον Νομό Αττικής στο μεγαλύτερο μέρος και όχι όλη την Αττική(απομακρυσμένα προάστια) και για παραγγελίες που δεν μπορούν να μεταφερθούν με courier λόγω μεγάλου κόστους όπως π.χ ογκώδη αντικείμενα (κλιματιστικά,αφυγραντήρες).

Η αποστολή κλιματιστικών,αφυγραντήρων είναι δωρεάν εντός Αττικής** και γίνεται με όχημα της εταιρείας μας. 

 

Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

α) Το προϊόν ή κάποιο/α προϊόντα της παραγγελίας σας έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό.

β) Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

γ) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

δ) Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.